Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Abbey Dawn

2013.11.07

Avril Lavigne, aki milliókat köt össze zenéjével, most piacra dobta különleges, egyedi divatmárkáját, az Abbey Dawn-t, egy merész, színes kollekciót rocker-csaj inspirálta ruhadarabokkal és kiegészítőkkel, olyan lányoknak, akik magabiztosak személyes stílusukban és nem félnek kifejezni önmagukat a divaton keresztül.

Az Abbey Dawn elnevezés Avril gyermekkori becenevéből ered, amit édesapja adott neki. Az Abbey Dawn maga Avril ruhatárát tükrözi: “Rengeteg dögös rózsaszín, fekete, lila, csillagos és zebramintás ruhák. Nagyjából minden amit én is hordok” mondja Avril. Pár évvel ezelőtt Avril elkezdett ötletelni olyan darabokon, amiket hordani szeretett volna, olyanokon, amelyek kihangsúlyozzák a merész, kalandos attitűdjét és keverednek a nőies részletekkel. Avril 2008. júliusában indította el az Egyesült Államokban az Abbey Dawn-t, mint kiskereskedelmi láncot. 2008 októberében Tokióban, Japánban exkluzív kiskereskedelmi egység nyílt két hónapra, és ez idő alatt a Laforet bevásárlóközpont legjobban menő üzlete volt.

A következő évben, Avril megtarthatta első divatbemutatóját, a 2009-es New York Fashion Week keretein belül. Modellek vonultak végig a kifutón Avril nagy slágereire a Girlfriend-re és a Sk8er Boi-ra, mintás pólókat, túlméretezett kapucnis pulcsikat és a többi jellegzetes Abbey Dawn darabot viselve.

Avril 2010-ben izgatottan jelentette be, hogy az Abbey Dawn világszerte kapható! Az AbbeyDawn.Com közvetítésével több mint 18 millió rajongója, több mint 50 országban képes most megrendelni és hozzájutni az Avril által tervezett ruhákhoz, kiegészítőkhöz és cipőkhöz.

Avril 2011-ben megbízott egy neves divattervezőt, hogy ő tervezze a legújabb AD darabokat, illetve elérhetővé tette kollekcióját az európai rajongók számára is. Az Abbey Dawn megjelenése európaszerte 2012 tavaszára várható.

http://www.abbeydawn.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.